Activiteiten

Wij organiseren een breed scala aan activiteiten die ontworpen zijn om plezier te hebben en contact te hebben met anderen. Deelname is niet verplicht.

Heb je een leuk idee? Stuur ons een e-mail en wellicht zie je jouw idee terug als activiteit.
 

icon_quizshow.png icon_quizshow.png

Quizavond
De quizavond wordt gespeeld in teams, gedurende de verschillende rondes verzamel je zoveel mogelijk punten door vragen juist te beantwoorden. Deze punten heb je nodig voor de finale. Win je met jouw team de finale? Dan ben je de winnaar van de avond.

Lees meer...

icon_hitbingo.png icon_hitbingo.png

Muziekbingo
Ben jij een echte muziekfanaat en dol op bingo? Dan is dit de gouden combinatie. Zing de liedjes mee en kruis de nummers weg en wie weet ga jij er vandoor met de eer. 🎶

Lees meer...

icon_hitbingo.png icon_hitbingo.png

Filmbingo
Ben jij een echte filmfanaat en dol op bingo? Dan is dit de gouden combinatie. Bekijk de films en kruis weg wat op je kaart staat en wie weet ga jij er vandoor met de eer. 🎬

Lees meer...

werewolves_800.png werewolves_800.png

Weerwolven van Wakkerdam
Het is volle maan in Breda. De weerwolven hebben de stad overgenomen en zijn van plan iedereen uit te roeien. Gaat ze dit lukken? Of zijn de inwoners van de stad samen sterk genoeg om de weerwolven te verslaan? 🌕

Lees meer...

icon_spelletjes.png icon_spelletjes.png

Spelletjesavond
Heb jij zin in een gezellige spelletjesavond? Heb je zelf een leuk spel die jij graag met andere wilt spelen. Neem deze dan mee en daag elkaar uit! Ook is er een tafel aanwezig met spellen, dus mocht je niks kunnen vinden is er genoeg keuze.

Lees meer...

Bar.png Bar.png

Caféavond
Tijdens de caféavond kan je gezellig kletsen met andere bezoekers, onder het genot van een drankje in een cafésetting. Ook is er de mogelijkheid tot het spelen van een klein spelletje.

Lees meer...

barbecue_800.png icon_bowling.png

Uitstapjes
Naast inloopavonden organiseert ABCafé ook uitstapjes. Bij uitstapjes is aanmelden altijd verplicht en vaak kost het ook geld. Indien beschikbaar, kan je bij de activiteit in de agenda de kosten lezen en ook van en tot wanneer je kan aanmelden.

Lees meer...