Welkom op de website van ABCafé Breda
Wil je weten wanneer al onze activiteiten zijn? Bekijk dan onze agenda. Voor veel gestelde vragen kan je terecht in de FAQ.

Het laatste nieuws

Welkom terug, Sanne!

28 april 2022

Wij zijn blij te mogen vermelden dat Sanne terug is als vrijwilliger. Vanavond zal ze samen met Evelien aanwezig zijn als vrijwilliger.

We krijgen een broertje!

29 maart 2022

Wellicht was het je al opgevallen toen je deze website binnenkwam; vanaf 16 mei wordt het succes van ABCafé uitgebreid naar Roosendaal!
Het team van ABCafé Roosendaal bestaat uit Jorian, Dré en Petra. Zij zullen iedere derde maandag van de maand een inloopavond organiseren. 't Dijksteeke heeft hiervoor een ruimte beschikbaar gesteld, waarvoor wij zeer dankbaar zijn. Meer weten over ABCafé Roosendaal? Klik hier om naar de website te gaan.

ABCafé in Breda zal voortaan ABCafé Breda heten.

Stichting ABCafé gaat samenwerking aan met BredaPas

9 maart 2022

Stichting ABCafé gaat een samenwerking aan met de BredaPas van de gemeente Breda.

Ben je een inwoner van de gemeente Breda? Dan kan je vanaf heden deze gebruiken bij de uitstapjes van ABCafé Breda. Met de BredaPas kan je een bijdrage van maximaal € 75 aanvragen. Kijk voor meer informatie op www.breda.nl/bredapas.

Heb je hierover vragen? Stuur gerust een e-mail naar j.kil@abcafe.nl

Vrijwilligers gezocht voor project "ABCafé Roosendaal"

1 september 2021

Wij organiseren met succes inloopavonden en uitstapjes in Breda, voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met autisme.

Dit succes willen we uitbreiden naar Roosendaal. ‘t Dijksteeke heeft hiervoor een ruimte beschikbaar gesteld, maar zonder vrijwilligers kunnen we niet beginnen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Heb je autisme en lijkt het je leuk om minimaal één avond per maand een inloopavond te organiseren? Stuur dan een e-mail naar roosendaal@abcafe.nl
Ook voor vragen kan je terecht op dit e-mailadres.

Wat kan je verwachten:
Wij hebben als wens om één inloopavond per maand te organiseren.
Als vrijwilliger ben je op die avond het visitekaartje van ABCafé. Tevens ben je beschikbaar voor één teamoverleg per maand.

Je bent van harte welkom om eens een inloopavond in Breda te bezoeken om te kijken of het wat voor je is.