Welkom op de website van ABCafé Breda
Wil je weten wanneer al onze activiteiten zijn? Bekijk dan onze agenda. Voor veel gestelde vragen kan je terecht in de FAQ.

Het laatste nieuws

Stem op ABCafé Breda bij de Rabo ClubSupport 2022

5 september 2022

ABCafé Breda doet ook dit jaar mee met de Rabo ClubSupport! 
Wij zouden het geweldig vinden als je op ons wilt stemmen, want met jouw steun maak je het voor ons mogelijk om inloopavonden en uitstapjes te organiseren voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met autisme. Zij komen naar ABCafé om uit hun sociaal isolement te stappen en/of om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Stemmen kan gemakkelijk via de Rabobank app. Kies voor service en onderaan kan je kiezen voor lidmaatschap. Of ga naar www.rabobank.nl/clubsupport. Door te mogen stemmen moet je klant en lid zijn van Rabobank Breda Amerstreek. Lid worden is gratis. Je kan ons vinden onder de naam ABCafé Breda.
Stemmen kan t/m 27 september.

Je kan ons ook helpen door reclame te maken voor ons. Dit kan bij vrienden, familie, collega's enzovoorts. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer leuke activiteiten wij kunnen organiseren.

Heel erg bedankt voor jullie steun en support!

Poster_Social_308138.jpg Poster_Social_308138.jpg

Welkom terug, Sanne!

28 april 2022

Wij zijn blij te mogen vermelden dat Sanne terug is als vrijwilliger. Vanavond zal ze samen met Evelien aanwezig zijn als vrijwilliger.

Stichting ABCafé gaat samenwerking aan met BredaPas

9 maart 2022
0462_21 BredaPas beeldmerk 2022_internet_01.png 0462_21 BredaPas beeldmerk 2022_internet_01.png

Stichting ABCafé gaat een samenwerking aan met de BredaPas van de gemeente Breda.

Ben je een inwoner van de gemeente Breda? Dan kan je vanaf heden deze gebruiken bij de uitstapjes van ABCafé Breda. Met de BredaPas kan je een bijdrage van maximaal € 75 aanvragen. Kijk voor meer informatie op www.breda.nl/bredapas.

Heb je hierover vragen? Stuur gerust een e-mail naar j.kil@abcafe.nl

Vrijwilligers gezocht voor project "ABCafé Roosendaal"

1 september 2021

Wij organiseren met succes inloopavonden en uitstapjes in Breda, voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met autisme.

Dit succes willen we uitbreiden naar Roosendaal. ‘t Dijksteeke heeft hiervoor een ruimte beschikbaar gesteld, maar zonder vrijwilligers kunnen we niet beginnen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Heb je autisme en lijkt het je leuk om minimaal één avond per maand een inloopavond te organiseren? Stuur dan een e-mail naar roosendaal@abcafe.nl
Ook voor vragen kan je terecht op dit e-mailadres.

Wat kan je verwachten:
Wij hebben als wens om één inloopavond per maand te organiseren.
Als vrijwilliger ben je op die avond het visitekaartje van ABCafé. Tevens ben je beschikbaar voor één teamoverleg per maand.

Je bent van harte welkom om eens een inloopavond in Breda te bezoeken om te kijken of het wat voor je is.