Dit is de agenda van ABCafé. Klik op een activiteit voor meer informatie. Voor al onze inloopavonden geldt een vrije inloop. Bij uitstapjes is een inschijving verplicht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of like ons op Facebook om geen enkele activiteit te missen!

Inschrijven voor de inloopavond is verplicht!

Wegens de huidige situatie heeft het bestuur het moeilijke besluit moeten nemen om te werken met inschrijvingen voor de inloopavonden, tot nader order. Via deze website, facebook en nieuwsbrief laten we weten wanneer je je kan inschrijven voor een inloopavond. Dit gebeurt in het nieuwsoverzicht (deze pagina) en via de agenda.

Mocht je vragen hebben over deze tijdelijke maatregel, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Welke maatregelen wij nog meer nemen lees je op de speciaal aangemaakte pagina maatregelen coronavirus.

Omdat de mogelijkheden voor het organiseren van een inloopavond snel in verandering onderhevig kan zijn, wordt de agenda voor 2021 niet in zijn totaliteit gepubliceerd. Hou onze website, facebook en/of nieuwsbrief in de gaten om te weten wanneer en welke activiteiten wij organiseren.

 • Hitbingo
  12 mei 2021

  Hitbingo
  Inloopavond

   Inschrijven is verplicht! Klik hier om je in te schrijven. Dit kan tot en met zaterdag 8 mei 2020. Zondag 9 mei laten we weten of je wel of niet bent uitgenodigd.

  Deze inloopavond is voor de muziekliefhebber; we spelen namelijk de hitbingo. Luister goed naar de liedjes en streep de liedjes af, die je hoort, van je kaart. Het spel wordt in drie rondes gespeeld, met als ultieme doel: de volle kaart.

   Datum en tijd activiteit

  Woensdag 12 mei 2021
  Inloop: 19:00 tot 19:20 uur
  Activititeit: 19:30 tot ± 21:00 uur

   Kosten en betaling

  Entree: gratis
  Consumpties: gratis koffie en thee (een vrijwillige donatie is welkom)

   Locatie:
  Tientjes Breda
  Kloosterlaan 14
  4811 EA Breda

  Klik hier voor de routebeschrijving naar Tientjes Breda.

   Zijn er nog vragen over deze activiteit?

  Stuur ons gerust een mailtje. Wij zullen jouw vraag zo goed mogelijk beantwoorden.