Belangrijke informatie over de activiteiten van ABCafé

Beste bezoekers,

De afgelopen dagen is het coronavirus volop in het nieuws geweest en dat zal de komende tijd blijven gebeuren. Ook het bestuur van Stichting ABCafé volgt dit nieuws en heeft besloten om enkele maatregelen te nemen.

Uitstapje Bowlen & Escape Room gaat niet door
Wij verwachten geen 100 mensen, maar wij vinden de gezondheid van jullie zeer belangrijk. Het advies van de gezondheidsorganisaties is om niet noodzakelijk nieuw contact zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast stapelt nieuw beleid vanuit het kabinet snel op. 

Of het uitstapje wordt verplaatst of helemaal geannuleerd kunnen wij nu nog niet zeggen. Iedereen die de factuur al heeft betaald, krijgt uiteraard het factuurbedrag z.s.m. terug op zijn/haar rekening. Iedereen die zich al had ingeschreven, krijgt persoonlijk bericht van ons.

Inloopavonden
Wij bekijken per keer of een inloopavond door kan gaan. Het bestuur probeert de beslissingen zo snel als kan te nemen en zal dit ook dan kenbaar maken. Soms kan het zijn dat we worden ingehaald door het nieuws. Houd daarom altijd onze website en facebookpagina in de gaten. Ook zullen wij via onze nieuwsbrief doorgeven of een inloopavond doorgaat.

Tot slot
Wij begrijpen dat dit een teleurstelling voor jullie kan zijn en dat dit onzekerheid kan geven, maar wij hopen op jullie begrip.
Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij te bereiken via ons contactformulier op de website: www.abcafe.nl/contact
Wanneer je vragen hebt over het coronavirus kijk dan op www.rivm.nl of bel naar 0800-1351.

 

Bestuur Stichting ABCafé

Geplaatst op 13 maart 2020