Welkom bij Stichting ABCafé

Bijna 5 jaar na de oprichting van ABCafé waren wij klaar voor de volgende stap: de oprichting van Stichting ABCafé. Voor de bezoekers verandert er niets, wij blijven activiteiten organiseren tijdens de inloopavonden en jaarlijks diverse uitstapjes organiseren. Wat wél verandert is dat het voortbestaan meer bestaanszekerheid heeft gekregen en dat we in de toekomst nog meer toffe dingen kunnen organiseren. Dit alles met het doel om mensen met autisme, die in een sociaal isolement zitten, samen te brengen. Of gewoon voor diegene die ABCafé een fijne plek vinden.

Om deze nieuwe mijlpaal te vieren bieden wij voor ons volgende uitstapje 'bowlen en steengrillen' een feestkorting aan: ga mee bowlen en steengrillen voor € 10,-. Maar let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is niet meer mogelijk je in te schrijven.

Het bestuur bestaat uit Evelien (voorzitter), Patrick (secretaris), Jorian (penningmeester) en Eric (algemeen bestuurslid). Zij worden ondersteund door vrijwilliger Anneke. Wij heten je welkom bij Stichting ABCafé!

Geplaatst op 01 oktober 2019