cropped-cropped-cropped-Logo-site-icon.png

Socialympics

Roosendaal voor Jou LIVE!

9 juni 2024 12:00 - 20:00 uur

T'plein, Tongerloplein in Roosendaal

Op 9 juni 2024 vindt Roosendaal voor Jou LIVE! plaats. Dit is niet zomaar een festival; met elkaar laat Roosendaal zien hoe trots ze is op de tomeloze inzet van vrijwilligers, stichtingen en goede doelen in de gemeente. Dit doen ze niet alleen met een festival, ook is er een benefietspektakel onder de naam Socialympics.

ABCafé heeft de intentie om mee te doen. Wij zijn op zoek naar 5 personen die voor ons willen strijden! Wil jij ons helpen? 🩵

Aanmelden kan deze maand, of totdat wij genoeg deelnemers hebben.

Datum en tijden

Datum: zondag 9 juni 2024

Tijden

  • VIP-uur: 12:00 - 13:00 uur
  • Livemuziek: 13:30 - 20:00 uur
  • Socialympics: 13:30 - verwachting 16:30 uur
  • Prijsuitreiking: Omstreeks 17:30 uur

Over de Socialympics

Om 13:30 uur starten de Socialympics. Als Team-ABCafé krijg je de kans om deel te nemen aan een uitdagende competitie met als doel om donaties op te halen.

De Socialympics is een versie van de Olympische Spelen, waarbij de focus ligt op teamwerk en plezier. Een team bestaat uit 5 personen.

Er zijn spellen in de disciplines:

  • Balans
  • Snelheid
  • Kracht
  • Techniek
  • Kennis
  • Team

Iedere deelnemer neemt één discipline op zich, het onderdeel team wordt gezamenlijk uitgevoerd. De spellen zijn laagdrempelig en zijn het best te vergelijken met oudhollandse spellen.

Tijdens de Socialympics strijdt je gedurende ongeveer 3 uur voor een deel van de prijzenpot voor ABCafé. Deze prijzenpot is afhankelijk van het aantal deelnemende teams, de steun van de sponsoren èn een gedeelte van de drankomzet.

De teams worden om 12:00 uur op het Tongerloplein verwacht, de spellen starten om 13:30 uur rondom het Tongerloplein en de prijsuitreiking is om omstreeks 17:30 uur.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te doen? Via deze link kan je je interesse kenbaar maken. Wanneer alle inschrijvingen voor de Socialympics definitief zijn ontvang je meer informatie.

Je bent ook van harte welkom om te komen kijken, want iedere bezoeker die komt kijken en een drankje drinkt draagt ook bij aan het eindbedrag! Via het formulier kan je aangeven dat je wilt komen kijken, maar dit is niet verplicht.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.

Kosten

Meedoen is helemaal gratis!

Jouw deelname aan de Socialympics helpt ABCafé om de leuke activiteiten die wij iedere maand organiseren te kunnen blijven uitvoeren en te verbeteren.